MINI Showroom Opening

December 01st 2015
Σ’ ένα πραγματικό MINI happening, ιδιοκτήτες ΜΙΝΙ αλλά και φίλοι και θαυμαστές του θρυλικού αυτοκίνητου, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την εμπειρία του ανακαινισμένου και άκρως εντυπωσιακού showroom της ΜΙΝΙ στη Λευκωσία, όπου θα στεγάζεται όλη η γκάμα αυτοκινήτων και lifestyle accessories της ΜΙΝΙ.

Ο νέος εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος της ΜΙΝΙ στη Λευκωσία, δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να ενθουσιάσει όσους τον επισκέπτονται, δημιουργώντας τους το συναίσθημα ότι βρίσκονται ανάμεσα σε φίλους. Η απίστευτη ενέργεια, και η ΜΙΝΙ φιλοσοφία είναι διάχυτα στον χώρο, σε συνδιασμό με τη γοητεία που εκπέμπει η μάρκα, κάνουν την όλη εμπειρία απλά μοναδική.

Λίγο η «ΜΙΝΙ» ατμόσφαιρα λοιπόν, λίγο τα cocktails, τα τσιμπήματα και η μουσική του γνωστού DJ Κύπρου Καραβιώτη, γνωστός στο κοινό σαν DJ K, συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί ένα απόγευμα στα μέτρα και στο στιλ του αγαπημένου αυτοκινήτου ΜΙΝΙ. Στο μοναδικό αυτό ΜΙΝΙ gathering παρευρέθηκαν οι Chris Leukers, Sales Manager της ΜΙΝΙ Ευρώπης και ο Christoph Svoboda - BMW Group Regional Manager.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφού μια ΜΙΝΙ έκπληξη περίμενε τους παρευρισκομένους που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πρώτοι το εντυπωσιακό MINI Clubman, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

To view more photos visit our Gallery